Η κίνηση έχει πολλά οφέλη για το σώμα μας. Μεταξύ άλλων, απελευθερώνει ενδορφίνες (ορμόνες της χαράς), βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος, μας δίνει ένα «διάλειμμα» από την καθημερινότητα, συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων, αλλά και ενδυναμώνει τη σύνδεση που έχουμε με το σώμα μας. Και ναι, δεν χρειάζεται να είναι πάντα μία σκληροπυρηνική προπόνηση 2 ωρών για να μετράει ως «προπόνηση». Ειδικά για τις ημέρες που δεν έχεις πολλή διάθεση για γυμναστική, περισσότερο έχει σημασία η πρόθεση να κινήσεις το σώμα σου, να του δώσεις φροντίδα και αγάπη.

Αυτές οι ασκήσεις στο κρεβάτι από την instructor Dayana Wang είναι ιδανικές για αρχάριους και χρειάζονται μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο σου.

Tip: Βοήθησε ακόμα περισσότερο το σώμα σου να χαλαρώσει, συνδυάζοντας το πρόγραμμα με μία άσκηση ευγνωμοσύνης, όπου θα ευχαριστείς το σώμα σου για όλα σου προσφέρει. Μπορείς να κάνεις την άσκηση γραπτώς, μόλις ολοκληρώσεις το workout. Έτσι θα έχεις προσθέσει στην καθημερινότητά σου μία εύκολη «ιεροτελεστία» αυτοφροντίδας.