Η Φιλοσοφία μας

Ο καιρός μπορεί να αλλάξει. Το ίδιο κι εσύ.

Το Love Yourself, τόσο στην έντυπη όσο και στην ψηφιακή του μορφή, απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια ποιοτική ζωή με ισορροπία, ανοιχτό μυαλό, θέληση και ειλικρίνεια.

Σε μια «παγκόσμια καθημερινότητα» που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, εμείς θέλουμε και μπορούμε να παίρνουμε ακόμα βαθιές ανάσες και να ζούμε με το δικό μας ρυθμό.

Το Love Yourself επιχειρεί να απαλλάξει το wellbeing από τη μυθική του διάσταση και να το φέρει κοντά στον άνθρωπο, που βιώνει μία θορυβώδη και πολυάσχολη πραγματικότητα.

Με έρευνες, άρθρα, videos, συνεντεύξεις, webinars και συμβουλές από έγκριτους ειδικούς, επιστήμονες και δημοσιογράφους το Love Yourself έχει βασικούς πυλώνες την ευεξία, την υγεία, τη διατροφή, την ψυχολογία, την ομορφιά, την άσκηση, την οικολογία ενημερώνοντας καθημερινά τους αναγνώστες για όλες εκείνες τις μικρές αλλά και μεγαλύτερες συνήθειες και αλλαγές που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.

Η ομάδα του Love Yourself έχει στόχο να δημιουργήσει μια πλατφόρμα επικοινωνίας, μια κοινότητα που παρακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις σε όλους τους τομείς και προάγει την καλή ζωή μέσα από ενέργειες που αποπνέουν ισορροπία, έμπνευση και πάνω από όλα αποδοχή και αγάπη για τον εαυτό μας.

Αρχή μας είναι πως η ευημερία και η ευτυχία είναι δικαίωμα όλων και με γνώση, αυθεντικότητα, ομορφιά και αγάπη μπορούν τα εμπόδια να ξεπεραστούν και να γίνει πραγματικότητα. Τιμάμε τη διαφορετικότητα και την ισότητα και προσπαθούμε το περιεχόμενό και η δραστηριότητά μας να αφορούν σε όσο το δυνατόν περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους.

Έλα μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, κάνε την αγάπη για τον εαυτό σου προτεραιότητα και δώσε στην ευεξία σου τη θέση που της αξίζει. Την πρώτη!

Love Yourself Magazine. Βρες τον καλύτερο σου εαυτό!