Η βασική δικαιολογία / δυσκολία, όσων δεν κάνουν διαλογισμό με συνέπεια και αφοσίωση είναι ότι δεν τους αρέσει η ιδέα να κάτσουν για κάποιο χρόνο ακίνητοι με τις σκέψεις τους. Λαμβάνοντας, όμως, υπόψη όλα τα οφέλη που σχετίζονται με την εν λόγω πρακτική – ενισχύει τη δημιουργικότητα, ηρεμεί το άγχος και βοηθά στην εστίαση, μεταξύ άλλων -, ίσως αξίζει να το ξανασκεφτείς.

Και στο παρακάτω βίντεο, η Korrie, δασκάλα yoga, μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις, αφού αποδεικνύει ότι το να κάθεσαι ακίνητ@ δεν αποτελεί προϋπόθεση για έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου γαλήνη.

Στο βίντεο, θα σε καθοδηγήσει σε έναν κινητικό διαλογισμό διάρκειας 12 λεπτών που είναι ιδανικός για εσένα που θέλεις να συνδυάσεις το stretching με την αναζωογόνηση μέσα στην ημέρα σου. Μπορείς να επιλέξεις τον συγκεκριμένο διαλογισμό κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σου διαλείμματος ή για επιπλέον χαλάρωση πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου. Αυτός ο κινητικός διαλογισμός έχει σχεδιαστεί για εντελώς αρχάριους, αλλά η Korrie προτείνει παραλλαγές κατά τη διάρκεια του βίντεο.

12 λεπτά κινητικός διαλογισμός με την Korrie