Το πρώτο ραντεβού αποτελεί, συνήθως, μία αρκετά αγχωτική υπόθεση. Εκτός από το στρες και την αγωνία που θα συναντήσεις έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, είναι πιθανό να σε βασανίζουν και ένα σωρό άλλες σκέψεις, όπως το τι θα φορέσεις, τι θα συζητήσεις, θα σου αρέσει, θα τ@ αρέσεις; Αρχικά, χαλάρωσε! Όλα θα πάνε καλά! Στο μεταξύ, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις χ εναλλακτικές και πρωτότυπες ιδέες για το πρώτο ραντεβού που ενδεχομένως θα σου λύσουν και πολλές από τις άλλες απορίες σου.

Διάβασε επίσης: Το βασικό συστατικό για μία ευτυχισμένη σχέση

1. Δείτε μαζί τον έναστρο ουρανό

Εσύ + εκείν@ + εξωτερική τοποθεσία + covid free = πολύ καλός συνδυασμός. Φυσικά, από την εξίσωση δεν πρέπει να λείπουν μερικά σνακ, μία ωραία playlist και μια κουβέρτα. Μία πολύ ωραία ιδέα για το πρώτο ραντεβού την άνοιξη ή/και το καλοκαίρι, όπου η θερμοκρασία θα ευνοεί να παραμείνετε έξω ως αργά, χωρίς να κρυώσετε. Αλλά κι αν κρυώσετε, μια αγκαλιά θα βοηθήσει…

2. Wine tasting

Το δείπνο με κρασί είναι κάτι που έχεις κάνει και θα ξανά κάνεις, αλλά πόσες φορές έχεις επισκεφθεί κάποιο μέρος για να κάνεις wine tasting και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Επιπλέον, κάνοντας μία ιδιαίτερη δραστηριότητα θέτεις μία βάση για συζήτηση, αν είσαι αγχωμένη ή νευρική και δεν ξέρεις τι να πεις.

3. Παρακολουθήστε έναν αγώνα

Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα να παίζει, αλλά σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα άθλημα που δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ πριν. Συζητήστε, γελάστε και – κυρίως – ζητωκραυγάστε.

4. Δοκιμάστε κάτι με αδρεναλίνη

Τοίχος αναρρίχησης; Ελεύθερη πτώση; Πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς; Βungee-Jumping; Ό,τι κι αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσετε. Απλώς, βεβαιώσου πως και οι δύο θέλετε να ζήσετε μία τέτοια εμπειρία.

5. Οδήγηση μέχρι την παραλία

Μπείτε στο αυτοκίνητο και ακολουθήστε μία παραθαλάσσια διαδρομή μέχρι μία παραλία. Αν είναι καλοκαίρι πάρτε τα μαγιό σας και βουτήξτε. Κάνε χώρο για περισσότερο αυθορμητισμό.

6. Φτιάξτε μαζί ένα παζλ

Τίποτα δεν είναι πιο χαλαρωτικό από το να ασχολείσαι αφοσιωμένα με ένα παζλ 500 κομματιών. Αν ταυτίστηκες με αυτή την πρόταση, τότε σκέψου του ως μία σοβαρή ιδέα για εναλλακτικό πρώτο ραντεβού. Αν όχι, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Επιλέξτε ένα βιβλιοπωλείο που συνδυάζει και καφέ ή ένα ιστορικό βιβλιοπωλείο της πόλης σας και εξερευνήστε το. Αυτός είναι και ένας τρόπος να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

8. Οργανώστε μία βραδιά με video games

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συναγωνιστείτε ή να παίξετε ως ομάδα το αγαπημένο σας video game.

Διάβασε επίσης: 10 τρόποι για να βελτιώσεις τη σχέση σου τώρα