Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 24 Φεβρουαρίου 2024, μπορούμε να περιμένουμε μια πλήρη εκδήλωση της εργατικής, παραγωγικής, εξαιρετικά οργανωμένης ενέργειας της Παρθένου. Η Παρθένος Θεά όμως, το σύμβολο του ζωδίου, μιλά για πολλά ακόμη. Γνωρίζοντας την θεϊκή της δύναμη και σοφία – προσφέρει απλόχερα στην ανθρωπότητα που υπηρετεί και φροντίζει, την ενέργεια για κάθαρση και απαλλαγή.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για κάνουμε τα πράγματα να μας εξυπηρετούν περισσότερο, να εργαστούμε με τον εαυτό μας, με την ψυχική μας υγεία, να αναζητήσουμε θεραπεία και να επικοινωνήσουμε.

Ο Παρθένος ως ζώδιο είναι άκρως αναλυτικό, επομένως ένας κίνδυνος με αυτήν την Πανσέληνο είναι ότι πολλοί από εμάς θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο σε σκέψεις χωρίς επιθυμία ή κίνητρο να κάνουμε τις κάνουμε πράξη. Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος πλανήτης και κυβερνήτης του ζωδίου, κυκλώνει δυνατά την Πανσέληνο. Βέβαια, βρισκόμενος τόσο κοντά στον Ήλιο, όσο και αν «καίγεται» να επικοινωνήσει, να μιλήσει και να μεταφέρει μηνύματα, η φωνή του είναι ονειρική αλλά χαμηλή, δεν έχει ένταση αλλά έχει σπουδαία πράγματα να πει… αρκεί να κάνουμε λίγο ησυχία μέσα μας να ακουστεί.

Διάβασε τη συνέχεια στα Ametrita Astra