Μετά την ολική έκλειψη ηλίου στον Κριό έρχεται μια από τις μεγαλύτερες πλανητικές διελεύσεις του 2024, καθώς ο Δίας και ο Ουρανός κάνουν σύνοδο στην 21η μοίρα του Ταύρου στις 21 Απριλίου.

Η σύνοδος είναι μια δυνατή όψη όπου οι πλανήτες συνενώνονται και εντείνουν αμοιβαία τις επιπτώσεις των εμπλεκόμενων πλανητών. Το επερχόμενο πλανητικό γεγονός του Δία και του Ουρανού συμβαίνει περίπου κάθε 14 χρόνια και σηματοδοτεί τη μεγάλη ενεργειακή υπογραφή των δύο πλανητών και των αρχετύπων τους.

Ο Δίας είναι γνωστός ως πλανήτης επέκτασης και συνδέεται με την ανάπτυξη, τη θεραπεία, την ευημερία και τα θαύματα. Διέπει την τριτοβάθμια μάθηση, την αφθονία και τις επιστημονικές προόδους—κάτι μεγάλο και επεκτατικό. Ο Ουρανός, από την άλλη πλευρά, προσφέρει την ενέργεια μεγάλων αλλαγών, ριζοσπαστικών ιδεών και εξεγέρσεων που αλλάζουν το κατεστημένο, αυτό της ελευθερίας και της πρωτοτυπίας.

Ο Δία και ο Ουρανός, μπορούν να δημιουργήσουν δραματικές ανακαλύψεις και κβαντικά άλματα αφύπνισης. Το κοσμικό σκηνικό οργανώνει ένα μεγάλο ενθουσιασμό και αλλαγή, ιδανικά συνδεδεμένη με τη νέα αφθονία. Επειδή ο Δίας και ο Ουρανός θα βρίσκονται σε σύνοδο στο σταθερό ζώδιο της γης τον Ταύρο, το πλανητικό ζεύγος θα μπορούσε να ενισχύσει τομείς της ζωής που σχετίζονται με τον Ταύρο και τον κυβερνήτη του, την Αφροδίτη, η οποία επιβλέπει την τέχνη, την ομορφιά, τις αξίες, τα κέρδη και τις σχέσεις.

Με άλλα λόγια, ανάλογα με τον οίκο του προσωπικού μας χάρτη που η σύνοδος κορυφώνεται, μπορεί να λάβουμε μια ασυνήθιστη προαγωγή, να γνωρίσουμε κάποιον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, να νιώσουμε ότι ξεκινάμε μια νέα πορεία με έναν σημαντικό άλλον ή ξεκινά μια όμορφη καλλιτεχνική προσπάθεια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό το γεγονός είναι αρκετά σπάνιο. Η επόμενη φορά που ο Δίας και ο Ουρανός θα συναντηθούν στο ίδιο ζώδιο θα είναι το 2038 στον Καρκίνο!

Διάβασε τη συνέχεια στα Ametrita Astra