Μόνο αν έχεις βιώσει την εμπειρία ενός mist προσώπου μπορείς να καταλάβεις πόσο απαραίτητο είναι για την αυτοφροντίδα και την επιδερμίδα σου, ειδικά για τις ημέρες με καύσωνα.

Είναι αλήθεια πως οι υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν και υψηλές skincare απαιτήσεις. Τότε η επιδερμίδα χρειάζεται εντατική περιποίηση, με προϊόντα που θρέφουν, αναζωογονούν, ενυδατώνουν και αποκαθιστούν. Και ένα δροσερό mist προσώπου μπορεί να ανακουφίσει την επιδερμίδα και να προσφέρει άμεση ενυδάτωση με ένα… φστ!

Η πρώτη εφαρμογή ξεκινά το πρωί, ώστε να προετοιμάσει την επιδερμίδα για την καλύτερη απορρόφηση των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης, αλλά και για την ομοιόμορφη εφαρμογή του foundation που ενδεχομένως να ακολουθήσει. Ωστόσο, το μέγεθός του σου επιτρέπει να το έχεις πάντα στην τσάντα για μία αυθόρμητη ανανέωση μέσα στην ημέρα. Αν και στιγμιαία, η δροσερή αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι «βάλσαμο» τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Και τώρα θα αναρωτιέσαι: Ποιο mist προσώπου να προτιμήσεις; Εμείς σου προτείνουμε εκείνα που ξεχωρίζουμε με ποικίλες ιδιότητες – κάποια προλαμβάνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ άλλα δρουν περισσότερο αναπλαστικά που ανακουφίζουν από το αίσθημα καψίματος. Όλα, όμως, ενυδατώνουν, αναζωογονούν και «κλειδώνουν» την υγρασία. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου.