Και το χρώμα του 2022 σύμφωνα με την Pantone είναι το Very Peri! Πρόκειται για μία απόχρωση μωβ, που συνδυάζει το έντονο μπλε με μία έγχυση κόκκινο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία κατασκευάζει ένα χρώμα αντί να εμβαθύνει στο προϋπάρχον αρχείο της, μια απόφαση που ήταν ζωτικό στοιχείο της φετινής διαδικασίας επιλογής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Το Pantone 17-3938 Very Peri συμβολίζει το πάντρεμα της σταθερότητας της στιγμής και της συνεχόμενης αλλαγής που διανύουμε. “Καθώς βγαίνουμε από μια έντονη περίοδο απομόνωσης, οι αντιλήψεις και τα πρότυπά μας αλλάζουν και η φυσική και η ψηφιακή μας ζωή έχουν συγχωνευθεί με νέους τρόπους”, λένε τα δημιουργικά μυαλά της Pantone.

Σύμφωνα με την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τις χρωματικές παλέτες που χρησιμοποιούν όλοι οι γραφίστες και οι σχεδιαστές “μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο με πρωτοφανείς αλλαγές, το Pantone 17-3938 Very Peri δείχνει μια φωτεινή διάθεση και μια δυναμική παρουσία που προωθεί τη δημιουργική έκφραση”.

Διάβασε επίσης: Το χρώμα που φέρνει την ευτυχία στο σπίτι σου

Εννοείται ότι οι designers το έχουν ήδη βάλει στην καρδιά τους και αναμένεται μέσα στο 2022 να δούμε το Very Peri παντού. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές ωραίες ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα για να είσαι μέσα στα πράγματα!

Πώς θα βάλεις το χρώμα του 2022 στο σπίτι σου

Vegan κεριά Pyrrha

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @pyrrha___

BAGGU Happy Face Μαξιλαροθήκες

Αυτές τις μαξιλαροθήκες μπορείς να τις αγοράσεις εδώ

Χαλί βινυλίου

Αυτό το χαλί βινυλίου μπορείς να το αγοράσεις εδώ

Inart Βελούδινη Πολυθρόνα

Αυτή την πολυθρόνα μπορείς να την αγοράσεις εδω 

Ρετρό επιτραπέζιο φωτιστικό

Αυτό το φωτιστικό μπορείς να το αγοράσεις εδώ