Σκέφτομαι να κάνω μεσοθεραπεία, αλλά θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα γι αυτή τη μέθοδο. Για παράδειγμα, πονάει; 

K. M

Με τη συνεργασία του Απόστολου Γαϊτάνη, πλαστικού χειρουργού MD CCST, μέλους της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών,  λύνουμε όλες σου τις απορίες. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία που γίνεται με την έκχυση πολυβιταμινούχου, συσφικτικού και αναπλαστικού σκευάσματος στο μεσόδερμα, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας αισθητικά προβλήματα όπως είναι η δερματική χαλάρωση, η γήρανση του δέρματος, οι ρυτίδες του προσώπου, η κυτταρίτιδα και άλλα.

Τι προσφέρει η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία ενυδατώνει, συσφίγγει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη. Επίσης, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών.

Που εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε διάφορες πάσχουσες περιοχές, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο (λαιμός, μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά, καθώς και στα σημεία του σώματος που υπάρχει κυτταρίτιδα κ.α.).

Πώς γίνεται η μεσοθεραπεία;

Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Η θεραπεία γίνεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, διαρκεί περίπου μισή ώρα και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Πονάει η μεσοθεραπεία και πόσο ασφαλής είναι;

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα – φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή.

Αν έχεις και εσύ κάποια beauty απορία, ρώτα μας! Στείλε μας μήνυμα στο facebook, στο Instagram ή στη φόρμα επικοινωνίας.