Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, ο οίκος L’Occitane παρουσίασε τις νέες συλλεκτικές, χριστουγεννιάτικες συλλογές του, παρασύροντας τους καλεσμένους στη μαγεία της Προβηγκίας. Από το άνθος, στα φύλλα και το ξύλο, οι εορταστικές συλλεκτικές συλλογές του οίκου παρουσιάζουν τις μοναδικές αρωματικές και φυτικές πτυχές της Χριστουγεννιάτικης ελιάς της Προβηγκίας. 

Οι νέες χριστουγεννιάτικες συλλογές του οίκου L'Occitane

Στο κατάστημα του οίκου στην Γλυφάδα, λαμπεροί καλεσμένοι όπως beauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, είχαν τη χαρά να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τις νέες χριστουγεννιάτικες συλλογές Sparkling Leaves, Powdered Shea & Almond Flowers.

Κατά τη διάρκεια του event, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παραδοσιακό γαλλικό γλυκό croque-en-bouche, ειδικά επιμελημένο από τον Στέλιο Παρλιάρο, αλλά και το μοναδικό γαλλικό αφρώδες κρασί Mini Chic με υπέροχο άρωμα άγριου βατόμουρου, από την εταιρεία Amvyx.

Οι νέες χριστουγεννιάτικες συλλογές του οίκου L'Occitane

Οι συλλογές του οίκου L’Occitane En Provence είναι διαθέσιμες στο gr.loccitane.com, στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης