Όσο σημαντική είναι για το σώμα μας μία υγιεινή διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, άλλο τόσο είναι και για το δέρμα μας.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να υιοθετήσει κανείς μία ρουτίνα περιποίησης δέρματος! Ως εκ τούτου, οι συνήθειες που αναπτύσσουμε σε νεαρή ηλικία, είναι αυτές που διατηρούμε σε όλη μας τη ζωή. Κι όπως είπε κι η αείμνηστη Coco Chanel:

“Η φύση σού δίνει το πρόσωπο που έχεις στα 20. Η ζωή διαμορφώνει το πρόσωπο που έχεις στα 30. Αλλά στα 50, έχεις το πρόσωπο που σου αξίζει.”

Γιατί να προτιμήσεις τα προϊόντα περιποίησης της Young Carpo

Η νέα σειρά περιποίησης δέρματος  της Young Carpo βασίζεται στις εκπληκτικές θρεπτικές ιδιότητες των φυτών της Ελλάδας και της Μεσογείου και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας.

Η αποτελεσματικότητα των φυτικών και φυσικών δραστικών, τα θρεπτικά συστατικά των συνθέσεων των προϊόντων, καθώς και η εστίαση στα απαραίτητα ή/και πολυλειτουργικά προϊόντα, στοχεύουν να βοηθήσουν τους νέους να μάθουν ν’ αγαπούν και να περιποιούνται το δέρμα τους από νεαρή ηλικία!

Στους νέους ανθρώπους, εφηβεία και συχνά -σε κάποιες περιπτώσεις-μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των είκοσι ετών, οι σμηγματογόνοι αδένες υπερλειτουργούν παράγοντας περισσότερο σμήγμα απ’ ότι είναι απαραίτητο. Έτσι παρατηρούνται ατέλειες στην επιδερμίδα, μαύρα στίγματα, διεσταλμένοι πόροι, κοκκινίλες και σπυράκια που προκαλούνται από την υπερβολική έκκριση σμήγματος και τη συγκέντρωση ρύπων.

Η σειρά περιποίησης δέρματος της Young Carpo περιλαμβάνει προϊόντα φυτικής προέλευσης, με αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδανικά για δέρματα λιπαρά και επιρρεπή στην ακμή ή/και σε ατέλειες.

Τα προϊόντα της Young Carpo είναι δερματολογικά ελεγμένα, ελαφριάς υφής, μη φαγεσωρογόνα, ενυδατώνουν και θρέφουν το νεανικό δέρμα διατηρώντας το υγιές, δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά, είναι vegan και cruelty-free, σέβονται το περιβάλλον και πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται.

Η ζωή είναι αρκετά περίπλοκη. Η περιποίηση του δέρματος δεν θα έπρεπε να είναι!

Η Young Carpo αναγνωρίζει την ανάγκη των νέων για απλούστευση και όχι πολυπλοκότητα, έτσι  επικεντρώνεται στα απαραίτητα, πολυλειτουργικά προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Γνώρισε τα 4 βασικά προϊόντα της Young Carpo

Για αρχή, η Young Carpo έχει αναπτύξει 4 βασικά προϊόντα για το νεανικό δέρμα:

  1. Αφρό καθαρισμού για  το πρόσωπο και τα μάτια
  2. Eνυδατική κρέμα προσώπου
  3. Kρέμα απολέπισης προσώπου και μάσκα (2 σε 1)
  4. Primer για μείωση εμφάνισης πόρων, ματ αποτέλεσμα και προστασία από το φαινόμενο της  mascne.

Στη Young Carpo εστιάζουν στη δημιουργία αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης δέρματος για απαλή, λαμπερή, υπέροχη νεανική επιδερμίδα.

Όλα τα προϊόντα της Young Carpo είναι διαθέσιμα στο on-line κατάστημα και σύντομα και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ YOUNG CARPO

Η Young Carpo είναι μία νέα ελληνική εταιρία φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδανική για λιπαρό, επιρρεπές σε ατέλειες δέρμα, η σειρά της Young Carpo περιλαμβάνει προϊόντα με αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Οι συνθέσεις μας περιέχουν φυτά και βότανα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο, με τα κύρια συστατικά των προϊόντων μας να προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες. Η Young Carpo είναι vegan, cruelty-free, δεν χρησιμοποιεί parabens, σιλικόνες, GMOs, PEGs ή άλλα βλαβερά και ύποπτα συστατικά και λειτουργεί με σεβασμό προς το περιβάλλον.