Ο οίκος Molton Brown παρουσιάζει τη νέα Wild Mint & Lavandin – μία δροσερή, αρωματική συλλογή όπου το άγριο συναντά το εκλεπτυσμένο. Το άρωμα αυτό δημιουργήθηκε από τη Senior Perfumer Nathalie Koobus και είναι μία μοντέρνα εκδοχή του κλασικού fougère. Ένα διεγερτικό αλλά ταυτόχρονα καταπραϋντικό άρωμα φαντάζει σαν μία εξερεύνηση ενός δροσερού δάσους.

Η ορμή ενός πεντακάθαρου, δροσερού υπαίθριου ρεύματος. Σκιερές όχθες με μίσχους και θάμνους. Μία αχαρτογράφητη περιπέτεια. Το Eau de Toilette ανοίγει με ένα αναζωογονητικό χτύπημα από άγρια μέντα και βασιλικό ενώ η λεβαντίνη, μία πιο ισχυρή και πιο πράσινη ποικιλία λεβάντας, χαρίζει το μοναδικό αποτύπωμα του οίκου Molton Brown. Aπρόσμενη και σύγχρονη η ίριδα ξεσηκώνει απέναντι στο πλούσιο σανδαλόξυλο και στον σπόρο τόνκα.

Για το Eau de Parfum, η Nathalie επέλεξε το κρεμώδες μοσχοκάρυδο ως χαρακτηριστική νότα. Η ζεστή ρίζα ίριδας και το κρεμώδες μοσχοκάρυδο αλέθονται με τον βαθύ σπόρο Τόνκα και με την έντονη αρωματική λεβαντίνη αφήνοντας μία φυσικά εκλεπτυσμένη αίσθηση.

Η λεβαντίνη προέρχεται από βιώσιμες πηγές της Προβηγκίας στη Γαλλία και παράγεται από μια ομάδα ντόπιων αγροτών οι οποίοι συλλογικά σέβονται το τοπικό περιβάλλον και τους ανθρώπους. Αυτό περιλαμβάνει τη μείωση της κατανάλωσης νερού κατά την παραγωγή, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στην περιοχή και την υποστήριξη πρωτοβουλιών της τοπικής κοινότητας που βελτιώνουν τα κοινωνικοοικονομικά στοιχεία κοντά στο σημείο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής.

Όπως όλα τα προϊόντα της Molton Brown, έτσι και αυτή η συλλογή είναι cruelty free και έχει δημιουργηθεί στο εργοστάσιo της στο Hertfordshire στο οποίο δεν χρησιμοποιείται άνθρακας. Για να βοηθήσουν στη μείωση των απορριμμάτων, σχεδόν όλα τα μπουκάλια
τους είναι κατασκευασμένα από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

«Ήθελα να αποτυπώσω τους περιπάτους στα δάση του σπιτιού μου στην Προβηγκία, εκεί όπου ο αναζωογονητικός αέρας της φύσης και των
πράσινων ποώδων θάμνων ακονίζεται από τα μωβ λιβάδια λεβαντίνης».
– Nathalie Koobus, Senior Perfumer

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Molton Brown, Παπαδιαμάντη 11, Κηφισιά και στο www.moltonbrown.gr καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα και eshops.