Στα αποθηκευμένα σου βίντεο στο TikTok έχεις σίγουρα κάποιες συνταγές, κάποια προγράμματα γυμναστικής, χαριτωμένα βίντεο με σκυλιά και tips για διάφορα θέματα, ανάμεσα τους και το σεξ. Πιθανότατα αυτά τα βίντεο δεν θα ξαναδουν ποτέ το φως του ήλιου, αλλά πραγματικά μερικές από τις συμβουλές για το σεξ αξίζει πολύ να τις δοκιμάσεις και να τις εντάξεις στη σεξουαλική σου ζωή.

Αν από την άλλη δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, τότε είσαι στο σωστό μέρος γι’αυτό συνέχισε να διαβάζεις.

Ποιες είναι αυτές;

Η δοκιμασία της καρύδας

Πριν τρέξεις να αγοράσεις καρύδες σαν να είδες μόλις το Survivor του 2017, να ξεκαθαρίσουμε ότι η δοκιμασία αυτή δεν απαιτεί να έχεις κάποια καρύδα! Έχει να κάνει με την αγγλική λέξη της καρύδας “coconut” και η αποστολή σου είναι να προσπαθήσεις να γράψεις την λέξη coconut με τους γοφούς σου ενώ βρίσκεσαι πάνω από τον σύντροφο σου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Αν και δεν είναι υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το πώς θα το γράψεις, αξίζει να το δοκιμάσεις, διότι θα δημιουργήσει έναν μοναδικό ρυθμό με τον παρτενέρ σου και θα έχεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση – ίσως να ανακαλύψεις και μια νέα τεχνική που θα εκπλήξει ευχάριστα τον σύντροφό σου.

Προκαταρκτικά τεσσάρων λεπτών

Δοκιμάστε να βάλετε ένα χρονόμετρο τεσσάρων λεπτών τα οποία θα αφιερώσετε στα προκαταρκτικά, μέσα στα οποία θα προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλον. Το χρονόμετρο των τεσσάρων λεπτών είναι ιδανικός τρόπος ώστε να αυξήσετε την ένταση και την έλξη ανάμεσα σας καθώς και την ευχαρίστηση. Επίσης, τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα σεξ με περισσότερους οργασμούς.

Το κόλπο με το χέρι

Αν και αυτό το hack υπάρχει χρόνια, ξαναβγήκε στην επιφάνεια χάρη στο TikTok. Πώς λειτουργεί; Πολύ απλά! Την ώρα του σεξ πιέζεις το στομάχι της παρτενέρ σου, το οποίο ενεργοποιεί νεύρα τα οποία καταλήγουν το σημείο G. Η πίεση αυτή είναι εξαιρετική για όσους θέλουν να αυξήσουν την ευχαρίστηση και να ενισχύσουν την ανυπομονησία.

Το κόλπο με το μαξιλάρι

Αν θέλεις να κάνεις το σεξ στο κρεβάτι λίγο πιο ενδιαφέρον, εκμεταλλεύσου τα μαξιλάρια! Πάρε ένα μαξιλάρι και βάλτο κάτω από την μέση σου. Έτσι η λεκάνη σου θα βρίσκεται πιο πάνω και θα υπάρξει μεγαλύτερη διέγερση στο σημείο G. Επίσης, είναι μια ωραία ευκαιρία να βρεις νέες γωνίες στο σεξ και να έχεις μια πιο έντονη και μοναδική εμπειρία.

Ταντρικό σεξ

Σίγουρα κάπου έχεις ακούσει ή διαβάσει για το ταντρικό σεξ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι το έχεις δοκιμάσει – αλήθεια αξίζει! Η τεχνική τάντρα πρόκειται για μια αργή μη-οργασμική σεξουαλική επαφή. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσεις εκτός από μια σωματική και μια πνευματική διέγερση. Θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τ@ σύντροφο σου και θα έχεις μια πιο ουσιαστική σωματική και συναισθηματική εμπειρία.