Στην προσπάθεια μας να μένουμε καλά συντονισμένοι με τον εαυτό μας, ώστε να εξελίσσουμε την καλύτερη εκδοχή μας, χρειάζεται να εργαζόμαστε με τη σκοτεινή μας πλευρά και να δεχόμαστε βοήθεια στη διαχείριση των κρυφών επιθυμιών μας. Αν, λοιπόν, είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε τη σκοτεινή πλευρά μας, η Λίλιθ μπορεί να μας δώσει αυτή τη δύναμη.

Η Λίλιθ, που αναφέρεται και ως «Μαύρη Σελήνη», είναι ένα αστρολογικό σημείο στον γενέθλιο χάρτη που μας ενθαρρύνει να ανακαλύψουμε τα ταμπού μας και τον κρυμμένο προγραμματισμό των αυτόματων αντιδράσεων μας. Η Λίλιθ δείχνει συγκεκριμένα πού έχουμε κρύψει τις αληθινές επιθυμίες μας από τον υπόλοιπο κόσμο για να αποφύγουμε μία πιθανή γελοιοποίηση ή εγκατάλειψη. Αυτό μερικές φορές αναφέρεται ως η σκιώδης πλευρά του εαυτού μας – και δείχνει όλα τα πράγματα που είναι απαγορευμένα στη ζωή.

Ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσουμε την τοποθέτηση της Λίλιθ στην αστρολογία είναι πρώτα να γνωρίζουμε το ζώδιο που αντίκρυζε τη στιγμή της γέννησής μας. Αυτό θα δείξει πώς οι υποσυνείδητες επιθυμίες μας θα καθοδηγήσουν την πορεία μας στη ζωή και πού μπορεί να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας. Μόλις κατανοήσουμε τη ροή της ενέργειας της, θα ανακαλύψουμε τα κοσμικά θεϊκά μας χαρίσματα και τα μυστικά της αυτό-θεραπείας μας.

Διάβασε περισσότερα στα Ametrita Astra