Σε καλωσορίζουμε στη LYS List, ένα digital moodboard με μπόλικη εξερευνητική διάθεση και πρόθεση για περισσότερη έμπνευση. Εδώ θα ανακαλύψεις όλα όσα μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα.

Τα κεριά της Zodiac Collection του οίκου Maison La Bougie

Οι μοναδικές συλλογές κεριών brand Maison La Bougie είναι η νέα άφιξη του Heaven on Earth που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, πολυτελείς υφές και ζωντανές αποχρώσεις σε μία ξεχωριστή συλλογή κεριών για τους λάτρεις του artsy design και της ιδιαίτερης ατμόσφαιρας. Και όλα αυτά, με σημείο αναφοράς τα άστρα, αφού κάθε κερί της Zodiac Collection αντιστοιχεί σε ένα ζώδιο.

The LYS List: Όσα αγαπάμε αυτή την εβδομάδα

E-book “Self Love”

Το νέο e-book “Self Love” από τη Μαριαλένα Νικολοβγένη, σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης & ενδυνάμωσης, είναι το πρώτο e-book της σειράς “Coach Yourself” που έχει στόχο να σε υποστηρίξει, ώστε να γίνεις ο προπονητής του εαυτού σου. Περιλαμβάνει 40 σελίδες γεμάτες συμβουλές και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να σε αγαπήσεις πραγματικά και να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, για να διεκδικείς όσα επιθυμείς.

The LYS List: Όσα αγαπάμε αυτή την εβδομάδα

 

Η unisex και eco συλλογή της Converse

Ανατρέχοντας στο αρχείο της, η Converse επανασυστήνει το timeless design μέσα από χρωματικούς πειραματισμούς και έντονες pastel αποχρώσεις, όπως πορτοκαλί, πράσινο, hot pink, navy blue και baby grey. Το καλύτερο; Ο καμβάς της συλλογής είναι φτιαγμένος από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα και ανακυκλωμένες βαμβακερές ίνες.

The LYS List: Όσα αγαπάμε αυτή την εβδομάδα

Η έκθεση φωτογραφίας “landscape stories”

Ένα κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής φωτογραφίας τοπίου αποτυπώνεται στις φωτογραφίες 19 φωτογράφων που θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να παρατηρήσεις στη νέα έκθεση-παραγωγή του MOMus-Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με τίτλο «landscape stories». Η έκθεση θα διαρκέσεις έως τις 28 Αυγούστου 2022 και επιχειρεί να παρουσιάσει σύγχρονες προσεγγίσεις του ελληνικού τοπίου, εξετάζοντας τη φυσική και περιαστική εκδοχή του και όχι την αστική. Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

The LYS List: Όσα αγαπάμε αυτή την εβδομάδα

H limited edition της diptyque αφιερωμένη στο Do Son

Προσκαλώντας μας σε ένα μακρινό ταξίδι φαντασίας, η diptyque δημιουργεί μια limited edition συλλογή αφιερωμένη στο Do Son. Το μπλε χρώμα κυριαρχεί, παραπέμποντας στο τιρκουάζ νερό που απλώνεται για να συναντήσει τον ουρανό του Do Son, την ίδια στιγμή που ο αφηγηματικός φωτογράφος, Tim Walker, μέσα από τη βρετανική του εκκεντρικότητα ερμηνεύει τον φανταστικό κόσμο του αρώματος, συνθέτοντας ένα βιβλίο τέχνης – διατίθεται για πλήρη προεπισκόπηση στο diptyqueparis.com.

The LYS List: Όσα αγαπάμε αυτή την εβδομάδα

 

Μπορεί, επίσης, να σε ενδιαφέρουν:

Άννα Καρακάση: Στο αγαπημένο της «νησί του ήλιου» όλα μπορούν να συμβούν
naked summers: Η Χριστίνα Μανδηλάρη έχει πάντα μαζί της το ελληνικό καλοκαίρι
Χριστίνα Εξάρχου: «Στην πανδημία ανακάλυψα πώς να κινούμαι με τη διαίσθηση ως οδηγό μου»