«Τρέχουμε» προς τη νέα χρονιά για καλό σκοπό! Λίγες εβδομάδες έμειναν για τον SNF RUN: FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του 2022 που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος». Όσοι αγαπούν το τρέξιμο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιδόσεων, και θέλουν να εκκινήσουν τη νέα χρονιά με μια ξεχωριστή εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών που είναι αφιερωμένες σε ειδικές ομάδες παιδιών, κλείνοντας τη θέση τους στο SNF RUN: 2022 FIRST RUN, έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Η διαδρομή

Η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση μόλις 3 χλμ. γύρω από το χριστουγεννιάτικα στολισμένο ΚΠΙΣΝ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 00:04 της Πρωτοχρονιάς, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό showπυροτεχνημάτων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά! Φυσικά, μαζί με τον αγώνα, φέτος στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ επιστρέφουν το πατινάζ στον πάγο, οι φωτεινές εγκαταστάσεις, η μουσική, οι γιορτινές χορογραφίες των σιντριβανιών, και πολλές ακόμα εκδηλώσεις.

Φωτογραφία: Pelagia Karanikola

Η συμμετοχή σου – Ένα συμβολικό δώρο προς τα παιδιά

Με τη συμμετοχή σου στον SNF RUN: 2022 FIRST RUN μπορείς να υποστηρίξεις το έργο των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Η Ηλιαχτίδα» και το Τζάμπολ Αγάπης, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό προσφοράς: €5). Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη συμβολική προσφορά των συμμετεχόντων, θα τριπλασιαστεί από το ΙΣΝ, ως δωρεά στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Δήλωσε συμμετοχή

Έως τις 24 Δεκεμβρίου, κλείε τη θέση σου στον SNF RUN: 2022 FIRST RUN, εδώ ή στο SNF.org!