Οι εποχές έχουν αλλάξει και τα ταμπού γύρω από το σεξ έχουν μειωθεί σημαντικά, κάτι που φυσικά μας χαροποιεί. Έτσι και η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών κάποτε ήταν απαγορευμένη κουβέντα, πλέον όμως αποτελεί μια φυσιολογική συζήτηση. Όμως, παρά την έξαρση της αγοράς σεξουαλικών παιχνιδιών, με τις αναζητήσεις σεξουαλικής ευεξίας να αυξάνονται σημαντικά κάθε χρόνο, η αγορά του πρώτου σου παιχνιδιού ως αρχάρια μπορεί να φαίνεται κάπως τρομακτική απόφαση. Γι’αυτό εμείς σου φτιάξαμε τον απόλυτο οδηγό των sex toys, για να βρεις τα κατάλληλα για σένα.

Δονητές bullet

Οι δονητές bullet είναι ιδανικοί για κάθε αρχάριο στον κόσμο των sex toys. Είναι διακριτικοί, εύχρηστοι και αποτελούν μια ήπια εισαγωγή για τους νεοεισερχόμενους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διέγερση όλων των ερωτογενών ζωνών σου χρησιμοποιώντας το κωνικό άκρο.

Dildos

Τα διεισδυτικά παιχνίδια, όπως τα dildos, είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για τα κουμπιά και είναι εξαιρετικά εύκολοι στη χρήση. Όταν επιλέγεις τον πρώτο σου δονητή θα σου συνιστούσαμε να ελέγξεις πρώτα το μήκος και την περίμετρο. Όπως όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια, είναι καλό να αυξάνεις το μέγεθος σιγά σιγά.

Δαχτυλίδια πέους

Τα δαχτυλίδια πέους είναι ένα άλλο εξαιρετικό παιχνίδι για αρχάριους και είναι διασκεδαστικό να το χρησιμοποιείς με τον σύντροφο σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορούν να διατηρήσουν τη στύση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, περιορίζοντας τη ροή του αίματος, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας στύση.

Butt plug

Τα butt plugs είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και για όσους θέλουν να εξερευνήσουν κάποιο παιχνίδι κατάλληλο για τον πρωκτό. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε φύλο! Ξεκίνα με ένα μικρό και κωνικό για εύκολη εισαγωγή και φουσκωμένη βάση. Οι φουσκωμένες βάσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές όταν θέλεις να δοκιμάσεις ένα τέτοιο sex toy για πρώτη φορά, ώστε να μπορείς να διασφαλίσεις ότι τίποτα δεν θα χαθεί.

Χρειάζεσαι λιπαντικό με τα sex toys;

Το λιπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και μάλιστα είναι απαραίτητο για την κρεβατοκάμαρα. Μια μικρή σταγόνα λιπαντικό μπορεί να κάνει τη διέγερση πολύ πιο άνετη κατά τη διάρκεια των σόλο συνεδριών σου ή με έναν/μια σύντροφο. Αν δεν έχεις ήδη δοκιμάσει να χρησιμοποιείς λιπαντικό ενώ αυνανίζεσαι, τότε σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το κάνεις. Θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις ένα λιπαντικό με βάση το νερό για αρχή.

Ποια προϊόντα σεξουαλικής ευεξίας είναι απαραίτητα για τους αρχάριους;

Ένα ιδανικό σετ εκκίνησης για αρχάριους θα περιελάμβανε έναν bullet δονητή, έναν κλασικό δονητή και ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Αυτό θα σου επιτρέψει να εξερευνήσεις μια ποικιλία αισθήσεων, ώστε να μάθεις τι σου αρέσει.

Αν χρησιμοποιείς κάποιο sex toy για πρώτη φορά πάρε τον χρόνο σου, κάνε την έρευνά σου και βεβαιώσου ότι αισθάνεσαι άνετα πριν κάνεις την αγορά σου. Στις μέρες μας, η αγορά ενός σεξουαλικού παιχνιδιού είναι πιο εύκολη από ποτέ και μπορείς να αγοράσεις online για να αποφύγεις οποιαδήποτε αμηχανία όταν ψωνίζεις σε καταστήματα. Αυτό σου δίνει επίσης αρκετό χρόνο για να ερευνήσεις τα προϊόντα, ώστε να βρεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει.

Πώς να διατηρείς τα sex toys καθαρά

Η διατήρηση των παιχνιδιών σου σε άριστη κατάσταση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Συνιστούμε να καθαρίζεις το παιχνίδι σου πριν και μετά από κάθε χρήση με ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό τέτοιων παιχνιδιών. Βεβαιώσου ότι το παιχνίδι είναι εντελώς στεγνό πριν το αποθηκεύσεις και να θυμάσαι πάντα να αποθηκεύεις τα παιχνίδια σου ξεχωριστά χρησιμοποιώντας μια τσάντα αποθήκευσης παιχνιδιών ή ένα κουτί. Βεβαιώσου πάντα ότι χρησιμοποιείς καθαριστικό/σαπούνι χωρίς οινόπνευμα, καθώς το οινόπνευμα μπορεί να διαβρώσει ορισμένα υλικά σεξουαλικών παιχνιδιών.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις sex toys με τ@ σύντροφο σου;

Μα φυσικά! Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν και στους δυό σας μια σειρά από συναρπαστικές πρόσθετες αισθήσεις που μπορεί να μην είναι δυνατές μόνο με τα δάχτυλα, τη γλώσσα και τα γεννητικά σας όργανα. Τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές ευκαιρίες για ευχαρίστηση και συναισθηματικό δέσιμο. Επίσης, μπορούν να είναι μια φοβερή προσθήκη αν η ερωτική σας ζωή έχει γίνει μονότονη.

Πώς να ζητήσεις στ@ σύντροφο σου να χρησιμοποιήσετε κάποιο παιχνίδι

Μια είναι η απάντηση. Επικοινωνία!

Το να μιλήσεις με τ@ σύντροφό σου για τα ερωτικά παιχνίδια δεν χρειάζεται να σε τρομάζει. Κάνε τη συζήτηση όταν αισθάνεσαι άνετα. Μπορείς να προσεγγίσεις το θέμα με αφορμή ένα άρθρο, μια διαφήμιση ή μια συζήτηση που άκουσες. Διαβεβαίωσε τ@ ότι πρόκειται για την εξερεύνηση κάτι νέου μαζί και μια προσθήκη στην ήδη εκπληκτική σεξουαλική σας ζωή.