Οι σχέσεις μας με τους γύρω μας καθορίζουν ολόκληρη τη ζωή μας. Πολλές φορές όμως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την εξάρτηση από μια σχέση και δε μπορούμε εύκολα να δούμε τον εαυτό μας έξω από αυτήν, με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε τελικά την απόφαση να φύγουμε, ακόμα και αν ξέρουμε ότι μας κάνει κακό, ακόμα και αν ξέρουμε πως αν δε φύγουμε, δε θα σταματήσει ποτέ ο φαύλος κύκλος της συγκεκριμένης κατάστασης.

Πώς μπορούμε όμως να καλλιεργήσουμε υγιείς σχέσεις και να βάλουμε όρια σε συμπεριφορές που μας προσβάλουν; Πώς μπορούμε να πιστέψουμε πως το μυστικό είναι η δύναμη μέσα μας και όχι η επιρροή που ασκούν οι άλλοι σε εμάς;

Οι φιλίες, οι συντροφικές/οικογενειακές και οι εργασιακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και με τη βοήθεια της Theta Healing Master Instructor Αναστασία Κουτσουράς, αναζητούμε τρόπους για να κάνουμε την αλλαγή και να βγούμε από σχέσεις που μας κρατούν πίσω.

Λίγα Λόγια για την Αναστασία Κουτσουράς

Η Αναστασία είναι Διαισθητική Θεραπεύτρια και Coach, επιχειρηματίας, μητέρα, γυναίκα και πολλά πολλά άλλα. Όπως κάθε απεριόριστο ον που βρίσκεται σε αυτόν τον πλανήτη. Ήρθε σε αυτή της την ενσάρκωση τη δεκαετία του 1970, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Έμεινε εκεί μέχρι τα χρόνια της εφηβείας της, και ύστερα επιστρέψανε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο χώρο του marketing και της διαφήμισης.

Είναι εδώ για να σε εμπνεύσει έτσι ώστε μέσα από τη δική σου εξέλιξη στη ζωή που επιθυμείς να εμπνεύσεις κι άλλους. “Μονάδα μονάδα θα δούμε την αλλαγή που ονειρευόμαστε στον κόσμο αυτό” αναφέρει.

Οι αμέτρητες ώρες που έχει αφιερώσει σε προσωπικές συνεδρίες, σεμινάρια αυτοβελτίωσης ποικίλων τεχνικών, προπονήσεις σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο την οδήγησαν στην θεϊκή της συγχρονικότητα.

Τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετεί το όραμά της αυτό στον χώρο της, στο Somanous by Anastasia, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Με τη βοήθεια του Διαδικτύου είναι σε θέση να προσφέρει έμπνευση και καθοδήγηση σε κάθε άνθρωπο που είναι κατάλληλο να επωφεληθεί από τη δική της συνεισφορά, σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται.

Από την πρώτη στιγμή το όραμά της για αυτόν τον χώρο ήταν κάθε ψυχή που πηγαίνει εκεί να αισθάνεται την άνεση της επιστροφής στο σπίτι.

Η ίδια αναφέρει: “Στο σπίτι το αληθινό αυτό που κάνεις δεν σε κρίνει και μπορείς να νιώθεις αποδεκτός όπως είσαι

Πιστεύει ότι μόνο μέσα από αυτό το περιβάλλον της καθαρής ασφάλειας μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να ανακαλύψει τα δικά του σκοτάδια, να τα αγκαλιάσει και να τους επιτρέψει να τον οδηγήσουν στο δικό του φως.

Αναζητώντας έτσι και τα μοναδικά του χαρίσματα που ήρθε να εκφράσει, ανοίγοντας έτσι τις πολυπόθητες πόρτες της αγάπης, της αφθονίας και της χαράς.

Το Somanous by Anastasia είναι ο χώρος όπου προσφέρει τις συνεδρίες μου προς κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κάνει την αλλαγή στη ζωή του και χρειάζεται μία καθοδήγηση για αυτό.

Ταυτόχρονα, μέσα από τα σεμινάρια που διοργανώνει, εκπαιδεύει τους ανθρώπους να αποκτήσουν καθημερινά πρακτικά εργαλεία αυτοβελτίωσης και εξέλιξης.

Στόχος της είναι να ανακαλύψεις τη δύναμη, αλλά και την πηγαία αγάπη που ήδη έχεις, βουτώντας σε κάθε κατάσταση και σε κάθε πρόκληση προς τα μέσα.