Δεν χρειάζεται να είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάποια γιορτή, γενέθλια ή επέτειος για μία ευγενική χειρονομία αγάπης στους ανθρώπους της ζωής σου. Ανακάλυψε παρακάτω 7 απλούς τρόπους να δείξεις την αγάπη σου στους ανθρώπους της ζωής σου – από τ@ σύντροφό σου μέχρι τους φίλους και την οικογένειά σου.

Πώς να δείξεις την αγάπη σου;

1. Στείλε μία κάρτα

Οι κάρτες δεν προορίζονται μόνο για τ@ σύντροφό σου, αλλά και για τους συνεργάτες σου, μία φίλη σου ή έναν συγγενή σου. Σου προτείνουμε να είναι προσωποποιημένη και χειρόγραφη. Σίγουρα θα εκτιμηθεί.

2. Αγόρασε τους λουλούδια

Ένα μπουκέτο λουλούδια θα «χρωματίσει» την ημέρα κάθε παραλήπτη και σίγουρα πρόκειται για μία πολύ ρομαντική κίνηση. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις τη συγκεκριμένη χειρονομία μπορείς να επιλέξεις, εφόσον γνωρίζεις, τα αγαπημένα λουλούδια του παραλήπτη. Παρεμπιπτόντως, γνώριζες πως ένα λουλούδι αντιστοιχεί σε κάθε μήνα; Σκέψου να τ@ χαρίσεις εκείνο που αντιστοιχεί στον γενέθλιο μήνα τ@.

3. Μαγείρεψέ τους

Κάτι φαινομενικά απλό (αν ξέρεις να μαγειρεύεις), αλλά μπορεί να δείξει πολλά για την αγάπη που τρέφεις απέναντι στον αγαπημένο σου άνθρωπο. Ακόμα κι αν δεν μαγειρέψεις κάτι, μπορείς να κεράσεις ένα γλυκό στο γραφείο (χωρίς λόγο) ή να παραγγείλεις το αγαπημένο φαγητό τ@ κολλητ@ σου. Οι επιλογές εδώ είναι, πραγματικά, αναρίθμητες.

4. Φρόντισε μια αγγαρεία για εκείνους

Ειδικά για εκείνους που εκτιμούν τις πράξεις φροντίδας ως «γλώσσα αγάπης», θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το να αναλάβεις για εκείνους μία αγγαρεία ή υποχρέωση που δεν θέλουν να κάνουν. Ίσως ο συγκάτοικος σου μισεί να πλένει τα πιάτα ή η μητέρα σου παραπονιέται εδώ και καιρό πως το αμάξι χρειάζεται πλύσιμο. Τώρα ξέρεις…

5. Κάνε έρευνα για κάτι που τους ενδιαφέρει

Αν κάποιος αγαπημένος σου έχει ένα ενδιαφέρον που τον ευχαριστεί ιδιαίτερα, αλλά εσύ δεν είσαι εξοικειωμένη με αυτό, αφιερώνοντας χρόνο για να μάθεις περισσότερα θα σημαίνει πολλά για εκείν@. Έπειτα, αξιοποίησε αυτή τη γνώση και συζήτησε μαζί τους για ό,τι αγαπούν. Σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

6. Φτιάξε μία playlist

Ποι@ δεν αγαπά μία καλή playlist; Δημιούργησε μία λίστα με τραγούδια που σου θυμίζουν εκείν@ που θέλεις να τη μοιραστείς ή/και με τραγούδια που πιστεύεις ότι θα τ@ αρέσουν. Θα σε σκέφτονται κάθε φορά που την ακούν.

Μπορεί, επίσης, να σε ενδιαφέρουν:

6 απλοί τρόποι να φροντίσεις τη σχέση σου
10 τρόποι για να βελτιώσεις τη σχέση σου τώρα
Σήμερα κάνε το θυμό σου αγάπη