Μια μεγάλη δυσκολία μπορεί να μας κάνει σκληρούς ακόμα και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Πώς μπορούμε να επανέλθουμε και να μας αγαπήσουμε ξανά; Σε αυτό το Master Talk συνομιλούμε με τη Μαριαλένα Νικολοβγένη, σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης & ενδυνάμωσης και εμπνεόμαστε από την προσωπική της ιστορία.

Λίγα λόγια για τη Μαριαλένα Νικολοβγένη

Η Μαριαλένα Νικολοβγένη είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης & ενδυνάμωσης. Η πολύχρονη περιπέτεια υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει από μικρή ηλικία την ανάγκασαν να μάθει πώς να αντιμετωπίζει και να ξεπερνά μεγάλα προβλήματα κι αυτό την έκανε, εκτός από μαχήτρια, να γίνει παράλληλα και προπονήτρια του εαυτού της σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο.

Είναι πτυχιούχος ελληνικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και δημιουργικής γραφής. Η αγάπη της για την μελέτη και την έρευνα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και ψυχολογίας την οδήγησαν να κάνει επιπλέον εξειδικευμένες σπουδές στην συμβουλευτική και το life coaching, όπου κι ολοκλήρωσε ως αριστούχος από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδος.

Με την βιωματική της εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση σχεδιάζει αποτελεσματικές μεθόδους προσωπικής ανάπτυξης κι επιτυχίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και μαμάς. Από το 2010 δραστηριοποιείται επαγγελματικά πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ομιλιών σε πολυεθνικές και φιλανθρωπικούς συλλόγους καθώς πραγματοποιεί κι επιτυχημένα workshops. Η ίδια έχει εκδώσει οδηγούς προσωπικής κι επαγγελματικής επιτυχίας και σε προσκαλεί στον δικό της κόσμο ενδυνάμωσης και δυνατοτήτων.