Κάθε άνδρας θέλει να απολαμβάνει τη στύση του και το σεξ, χωρίς να υποφέρει ή να ντρέπεται εξ΄ αιτίας της φίμωσης, η οποία πια με μια επέμβαση laser, χωρίς νυστέρι παύει να υφίσταται.

Ειδικά ο αρσενικός πληθυσμός γνωρίζει τη λέξη φίμωση και αρκετοί ίσως να έχουν ταλαιπωρηθεί από αυτή. Και πράγματι, είναι πολύ δυσάρεστη η κατάσταση, κατά την οποία δεν τραβιέται προς τα πίσω η ακροποσθία (πετσάκι), δηλαδή το δέρμα που καλύπτει το κεφάλι του πέους (βάλανος), ονομάζεται φίμωση.

Η χειρουργική αποκατάσταση της φίμωσης είναι η περιτομή και συνιστάται σε κάθε περίπτωση στην οποία ο ασθενής δεν μπορεί να αποκαλύψει τη βάλανο ή όταν αυτή αποκαλύπτεται, δημιουργεί προβλήματα στένωσης και πόνου κατά τη στύση.

Τι μπορεί να προκαλέσει φίμωση

Επαναλαμβανόμενες ή χρόνιες φλεγμονές της βαλάνου και της ακροποσθίας, οι οποίες ονομάζονται βαλανοποσθίτιδες, οδηγούν σε φίμωση. «Η επέμβαση της περιτομής είναι απλή και έχει πολλά οφέλη για την υγεία όπως μειωμένο κίνδυνο των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, μείωση του κινδύνου για ορισμένα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα στους άνδρες, προστασία ενάντια στον καρκίνο του πέους και μειωμένο κίνδυνο για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες συντρόφους των αντρών, πρόληψη της βαλανοποσθίτιδας (φλεγμονή της βαλάνου και της ακροποσθίας) και πρόληψη της παραφίμωσης (ανικανότητα να επιστρέψει η ακροποσθία στην αρχική της θέση).

Η περιτομή καθιστά επίσης ευκολότερη την καθαριότητα και την καλύτερη υγιεινή του πέους», αναφέρει ο δρ Στυλιανός Κοντός Χειρουργός Ουρολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, μέλος Βασιλικού Κολλεγίου χειρ. Ουρολόγων Ηνωμένου Βασιλείου.

Πώς γίνεται η επέμβαση της φίμωσης

Κατά την αντιμετώπιση της φίμωσης με συσκευή laser, ο ασθενής προσέρχεται στην κλινική και υποβάλλεται στην άμεση αποκατάσταση του προβλήματος της φίμωσης, υπό τοπική αναισθησία. Ο χρόνος παραμονής στην κλινική είναι ελάχιστος, η διαδικασία τελείως ανώδυνη και φυσικά αναίμακτη. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.
«Όσον αφορά την αποκατάσταση στους άντρες με βραχύ χαλινό, αυτή γίνεται στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία και με τη χρήση laser. Η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη, αναίμακτη με άριστο αποτέλεσμα και άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων».

Εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα, αναίμακτα και με το σωστό τρόπο μπορείτε να αποκαταστήστε το πρόβλημά σας άμεσα, για να χαρείτε την ερωτική σας ζωή και υγεία, χωρίς προβλήματα.