Η μεγαλύτερη αστρολογική αλλαγή που βιώνουμε όλοι είναι η μετακίνηση του Πλούτωνα – από τις 23 Μαρτίου 2023 – από τον Αιγόκερω στον έξυπνο και ευάερο Υδροχόο. Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν από το 1778 έως το 1798 – με τον πλανήτη να χρειάζεται 248 χρόνια για να διασχίσει τον ζωδιακό κύκλο – κάνοντας αυτή τη διέλευση περισσότερο σημαντική και εντυπωσιακή.
Παρά τον υποβιβασμό του Πλούτωνα από πλανήτη, σε πλανήτη «νάνο», η ένταση της επιρροής του δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθός του.

Εάν είσαι ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, τότε ετοιμάσου για μια από τις πιο σημαντικές αστρολογικές διελεύσεις που θα περάσεις ποτέ.

Ο Πλούτωνας μπορεί να θεωρείται Άρχοντας του Κάτω Κόσμου, αλλά ποτέ δεν πρέπει να μένουμε μόνο στη «μαρκίζα». Παρά το γεγονός ότι είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, η επίδραση του είναι σε μεγάλο βαθμό ουδέτερη παρά εγγενώς θετική ή αρνητική. Είναι ο Αλχημιστής των πλανητών, μετατρέποντας ένα πράγμα και σε κάτι άλλο. Ο θάνατος και η αναγέννηση μπορεί να σημαίνουν πολλά πράγματα, όπως το να δίνεις και να παίρνεις, να ξεκινάς και να σταματάς, να αλλάζεις, να μεταμορφώνεσαι. Ακριβώς όταν νομίζεις ότι ξέρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις, ο Πλούτωνας ρίχνει φως σε όλα τα μυστικά που παραμένουν στις σκιές, σηκώνοντας τον βαρύ βράχο του υποσυνείδητου και δείχνοντάς σου όλα τα παράσιτα που κρύβονται από κάτω.


Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την αλήθεια από τη στιγμή που ο Πλούτωνας τον κοιτάζει κατάματα!

Διάβασε περισσότερα στα Ametrita Astra