Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων και της Παρθένου. Το να σας κυβερνά ο Ερμής μπορεί να σημαίνει ότι είστε περίεργοι, επικοινωνιακοί και προσαρμόσιμοι – αλλά από την αρνητική πλευρά, όσοι κυβερνώνται από αυτόν τον πλανήτη μπορεί επίσης να είναι αναποφάσιστοι, επικριτικοί και γεμάτοι νευρική και ανήσυχη ενέργεια.

Ως ένας από τους εσωτερικούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος, ο Ερμής περιφέρεται γύρω από τον ήλιο με πολύ ταχύτερο ρυθμό – που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος που έχει στη ζωή μας είναι βραχυπρόθεσμος και φευγαλέος. Ο Ερμής αντανακλά το στυλ επικοινωνίας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις ιδέες – πώς οργανώνετε, αναλύετε και κατανοείτε τον κόσμο γύρω σας.

Οι πρώτες εντυπώσεις που παίρνουμε από τους άλλους πιθανότατα δεν υπαγορεύονται από το ζώδιο του ήλιου ή της σελήνης, αλλά από το ζώδιο του Ερμή. Ο Ερμής προτρέπει αν τα email και τα κείμενά τους είναι ωμά και εύστοχα – ή αν είναι πιο ευγενικά και φιλικά. Αποκαλύπτει πώς επιλέγετε τα λόγια σας και τον τόνο που παίρνει η φωνή σας ενστικτωδώς.

Η γρήγορη μετακίνησή του τον μετατρέπει σε «ηθικό αυτουργό» πολλών εναλλαγών που βιώνουμε ανάμεσα σε περιόδους εβδομάδων, κρίνοντας αυτές τις επιδράσεις αρκετά σημαντικές ώστε να γνωρίσουμε την ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ πλανητών.

Η σχέση του ζωδίου του Ερμή αλλά και των ζωδίων που βρίσκονται οι υπόλοιποι πλανήτες, διαμορφώνει αποτελέσματα ανάλογα με την απόσταση – την όψη – που έχουν οι πλανήτες μεταξύ τους.

Διάβασε τη συνέχεια στα Ametrita Astra