Σε ένα κοσμικό ουρανό χωρίς ανάδρομους πλανήτες, υποδεχόμαστε τη νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου 2024, και απελευθερώνουμε τον εαυτό μας από παλιές πεποιθήσεις και ιδέες που δεν μας εξυπηρετούν πια. Οι πιθανότητες να σχεδιάσουμε το μέλλον μας, που θα περιλαμβάνει το ευρύτερο καλό, τις φιλίες, την κοινότητα και την ανθρωπότητα, είναι εξαιρετικές κάτω από τη νέα σελήνη στον Υδροχόο .

Ενώ ο σύγχρονος πλανητικός κυβερνήτης του Υδροχόου – ο επαναστατικός Ουρανός, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του είναι ο επικεφαλής των εργασιών Κρόνος και η ενέργεια του ζωδίου συνδυάζει και τις δύο επιρροές: Δίνει μορφή και σχήμα (Κρόνος) σε καινοτόμες ιδέες (Ουρανός). Και ως κυβερνήτης του 11ου αστρολογικού οίκου (που ασχολείται με τις κοινωνικές συνδέσεις), ο Υδροχόος μας υπενθυμίζει επίσης ότι ως ανθρώπινα όντα, τα δεινά και οι απολαύσεις μας είναι όλα αλληλένδετα.

Με τη νέα σελήνη στην 20η μοίρα του Υδροχόου, μπορούμε επίσης να βιώσουμε ένα κύμα ενέργειας και μια επιθυμία να επαναστατήσουμε ενάντια σε κάποιο κανόνα. Παράλληλα, αυτή η νέα σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη ενός ολοκαίνουργιου σεληνιακού κύκλου και την Χρονιά του Δράκου κατά την Κινέζικη Αστρολογία. Το φεγγάρι είναι σύμβολο του συναισθηματικού μας κόσμου και καθώς ενώνει τις δυνάμεις του με τον ήλιο – σύμβολο του εγώ και της φυσικής μας ταυτότητας – είναι μια ισχυρή συνέργεια των εσώτερων συναισθημάτων μας και της εξωτερικής μας ύπαρξης.

Διάβασε περισσότερα στα Ametrita Astra