Πώς μπορούμε να βρούμε και να μάθουμε να ακούμε την εσωτερική μας φωνή; Πώς μπορούμε να πούμε «όχι» όταν όλοι περιμένουν να ακούσουν «ναι»; Οι επιλογές που κάνουμε βασίζονται στη δική μας αλήθεια; Έχουμε βρει ποια είναι η ουσία μας; Ποια είναι η αυθεντική μας φωνή; Συνομιλούμε με την Ασημίνα Κουρή, μουσικό, vocal coach και ολιστική θεραπεύτρια για τη δύναμη της φωνής.

Λίγα λόγια για την Ασημίνα Κουρή

Η Ασημίνα Κουρή είναι μουσικός, vocal coach και ολιστική θεραπεύτρια. Εργάζεται με ομάδες και ιδιώτες καθοδηγώντας τους να εναρμονίσουν το πνεύμα τους, συνδυάζοντας την πνευματικότητα με τη μουσική και την εξερεύνηση της φωνής, χρησιμοποιώντας απλά αλλά ισχυρά εργαλεία, όπως η αναπνοή, η επίγνωση και ο διαλογισμός, γείωση και σύνδεση με την καρδιά αλλά και την καρδιά της γης, καλλιεργώντας τη διαίσθηση, με κατανόηση της σημασίας της ακρόασης, την ενίσχυση της επικοινωνίας με τον εαυτό και με τους άλλους αλλά και τις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος που κάνει παρουσιάσεις και ομιλίες. 

Είναι πολύ συνδεδεμένη με τη Μητέρα Γη και αισθάνεται πάντα ενδυνάμωση από τις δυνάμεις της φύσης και τα στοιχεία, με στόχο να επανασυνδέσει τους ανθρώπους με την καρδιά και τον εαυτό τους, υποστηρίζοντάς τους μέσω απελευθέρωσης τραύματος, βιωματικών πρακτικών, ενσυναίσθησης, συμπόνιας, εμπιστοσύνης και κατανόησης. 

Η Ασημίνα συνδυάζει 35 χρόνια μουσικών σπουδών με ολιστικές και θεραπευτικές μεθόδους όπως το Reiki, Angel Therapy® ( Αγγελική Θεραπεία) και Mediumship®, Theta Healing® (Θεραπεία Θήτα), EFT® (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης), Shamanic Healing (Σαμανικές Θεραπείες), Crystal Therapy (Κρυσταλλοθεραπεία), Sound Healing (Ηχοθεραπεία) και Vocal Activation (Φωνητική Ενεργοποίηση). 

Είναι επίσης τραγουδίστρια/τραγουδοποιός και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της δίσκο απο τον Μετρονόμο με τίτλο «ΚΑΛΕΣΜΑ» όπου παρουσιάζει μια νέα κατηγορία μουσικής στην Ελλάδα, το Medicine music. Ένα πάντρεμα με σαμάνικες επιρροές και ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία. Ένα κάλεσμα αφύπνισης για τους ανθρώπους να θυμούνται τις ρίζες τους και την σύνδεσή τους με τη φύση, αγάπη για τη Μητέρα Γη και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.