Ο διάσημος make-up artist Μάνος Βυνιχάκης, μας παίρνει μαζί του σε μία βόλτα σε υπαίθρια αγορά του κέντρου της Αθήνας, μας μιλάει για όλα όσα αγαπάει στη φύση, μας ανοίγει την καρδιά του για τη Γαύδο (το νησί που επέλεξε να κάνει δεύτερό του σπίτι) και μας μεταδίδει κύματα ηρεμίας.  Μέρες που είναι σίγουρα τα χρειαζόμαστε!

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε μία ζεστή χειμωνιάτικη ημέρα. Ο Μάνος ήρθε μαζί με τη Μάσκαρα και κατάφερε σε χρόνο μηδαμινό να μας ταξιδέψει από την πολύβουη πρωτεύουσα σε ένα από τα πιο εναλλακτικά νησιά της Ελλάδας, τη Γαύδο. Μας είπε γιατί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά με αυτό τον τόπο και μας εκμυστηρεύτηκε γιατί αγαπά τόσο πολύ να κάνει ελεύθερη κατασκήνωση. Πραγματικά τόσο τα λόγια του, όσο και τα λαμπερά του μάτια όσο μας μίλαγε για την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τη φύση, έφεραν το ζεν στη ψυχή μας.

Στο 3ο τεύχος του Love Yourself Magazine, που σύντομα κυκλοφορεί, ο Μάνος Βυνιχάκης μας διηγήθηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής του.

Μία ιστορία που σίγουρα θα σε εμπνεύσει. Μέχρι τότε μπορείς να τον ακολουθήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητα του, αλλά και διάφορα tutorials για εντυπωσιακό make-up.

Σου αρέσουν τα βίντεο του Love Yourself; Δες κι αυτά: 

Ο καρδιολόγος Γιώργος Χαριτάκης μας μιλά για τη μέθοδο HeartMath

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντάει στο ερωτηματολόγιο του Love Yourself (video)

Βανέσα Αρχοντίδου: Η Ελληνίδα που ανέβηκε στις 7 πιο ψηλές κορυφές του κόσμου (video)