Το γόνατο δεν φημίζεται να είναι από τα σέξι σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει γίνει ένας χαμός γύρω από το #KneeThing στο TikTok, με το hashtag να έχει πάνω από 70 εκατομμύρια προβολές.

Τι είναι το knee thing;

Είναι αρκετά απλό! Πρόκειται για ένα προκαταρκτικό κατά το οποίο ο/η σύντροφός σου τοποθετεί το γόνατο τ@ ανάμεσα από τα πόδια σου και σου προσφέρει ευχαρίστηση δημιουργώντας πίεση και τριβή στις πιο ευαίσθητες περιοχές σου, συμπεριλαμβανομένης της κλειτορίδας και του εσωτερικού των μηρών. Στην προκειμένη περίπτωση, το μέγεθος μετράει. Το γόνατο καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του εξωτερικού αιδοίου, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πολυαισθητηριακά σημεία που προσθέτουν στην απόκριση διέγερσης.

Σύμφωνα με πολλούς χρήστες του TikTok η τεχνική αυτή είναι υπέρτατη και κάνει «θαύματα». Αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πως γίνεται μπορείς να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο.

@aakundwanayo

Reply to @elllectricblue I hope this clears it up for you ? #thekneething #studypackhack #fyp #answers

♬ original sound – robes&hoodies

Γιατί έχει γίνει τόσο γνωστό;

Ο λόγος που έχει γίνει τόσο γνωστό είναι επειδή μπορεί όντως να βελτιώσει με απλό τρόπο την σεξουαλική μας ζωή. Οτιδήποτε περιλαμβάνει τα σώματα μας και την περαιτέρω επαφή πριν το σεξ μεγαλώνει τη σύνδεση με τ@ σύντροφο μας. Το να παίρνουμε τον χρόνο μας, επιτρέπει στη φαντασία και τη διέγερση να ενισχυθούν σταδιακά.

Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προκαταρκτικού είναι ότι δεν είναι τόσο επικεντρωμένο στα γεννητικά όργανα και βοηθά να προστεθεί ποικιλία στη διέγερση. Μας επιτρέπει να είμαστε δημιουργικοί, χωρίς να χρειάζεται να εστιάζουμε τόσο πολύ στη μηχανική ή τη φυσιολογία γύρω από το σεξ. Επίσης, το πιασάρικο όνομα του έχει βοηθήσει να γίνει viral, αλλά είναι η αποτελεσματικότητα αυτής της κίνησης που έχει κάνει τα βίντεο και τις προβολές να πολλαπλασιάζονται.