Φέτος τα Χριστούγεννα, η Σοκολάτα Αγάπης της Μέριμνας μπορεί να γίνει η Ευχή σας στους αγαπημένους σας και δώρο για τα παιδιά της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας της Μέριμνας.

Κάθε φορά που αγοράζετε μία σοκολάτα, βοηθάτε τα παιδιά να λάβουν εξειδικευμένη φροντίδα και τα απαραίτητα φάρμακα έτσι ώστε να ανακουφιστούν από τον πόνο και άλλα έντονα δυσάρεστα συμπτώματα που βιώνουν καθημερινά λόγω της σοβαρής τους ασθένειας!

Η Σοκολάτα Αγάπης είναι μία Χριστουγεννιάτικη Κασετίνα με τρεις εξαιρετικής ποιότητας σοκολατογκοφρέτες των 65gr η κάθε μία, της Σοκολατοβιομηχανίας Oscar. Στο πίσω μέρος της κασετίνας έχει σχεδιαστεί ειδικός χώρος για να γράφετε τις ευχές σας.

σοκολάτα αγάπης μέριμνα

 

Αναζητήστε την Χριστουγεννιάτικη Σοκολάτα Αγάπης της Μέριμνας σε επιλεγμένα super market: ΑΒ Βασιλόπουλος, My market και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία πώλησης στο site Μέριμνα

Λίγα λόγια για τη Μέριμνα

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 26 χρόνια, με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους

Η Μέριμνα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω:

  1. Των Συμβουλευτικών Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη (επίσης καθημερινά λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης).
  2. Της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, στην Αθήνα, που προσφέρει ιατρική, νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που νοσούν από μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.
  3. Tης εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας, ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών σε θέματα Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας και στήριξης στο πένθος.
  4. Της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.