Από το Like Mother, Like Daughter by Alexandra Papadaki σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το πλαίσιο της εθνικής καμπάνιας «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης»!

Στο πλαίσιο της εθνικής καμπάνιας «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης», τα eco workshops του Like Mother, Like Daughter σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης επιστρέφουν.

Αυτή την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, 11:00- 15:00, στο Bobo’s Art Festival στον κήπο του Μεγάρου, μας περιμένει με ένα καλοκαιρινό, δροσερό, ταξιδιάρικο και φυσικά οικολογικό εργαστήρι δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης. 

Επαναχρησιμοποιώντας χαρτοσακούλες μανάβη και παλιά περιοδικά μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουμε χρωματιστά καραβάκια, και θα μεταμορφώσουμε κουτιά δημητριακών και κομματάκια υφασμάτων στα πιο χαρωπά ψαράκια!

Εμείς αρκεί να φέρουμε μόνο το κέφι και το χαμόγελό μας και όλα τα υλικά θα τα βρούμε στο τραπέζι του Workshop. Φεύγοντας, εκτός από τις τέλειες κατασκευές μας θα πάρουμε και μια τσαντούλα γεμάτη εκπλήξεις και δωράκια από τον από τον Όμιλο Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και το Like Mother, Like Daughter! 

Στην παρέα του upcycling workshop θα βρίσκονται: 

  • Η περιβαλλοντολόγος και project manager στο Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, Ιωάννα Αλεξιάδου,
  • Η εικαστικός- μουσειοπαιδαγωγός  Έλλη Λαμπαδαρίδου,
  • Ο περιβαλλοντικός ευαισθητοποιητής Λάμπρος Τοπάλτσης,
  • Η #greenιάρα enviromental journalist Αλεξάνδρα Παπαδάκη από το Like Mother, Like Daughter, Μέλος του Δικτύου Πρεσβευτών του «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης»… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!

Πληροφορίες:

Πότε: Κυριακή 29 Μαΐου 2022
Ώρες: 11:00- 15:00
Πού: Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Για εισιτήρια: εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες για μας:

Bobos Arts Festival
Like Mother, Like Daughter by Alexandra Papadaki
Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης
Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης