Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η Caudalie παρουσιάζει το νέο Vinosun Protect προϊόν της: το Invisible High Protection Stick SPF50.

Γνώρισε το νέο Invisible High Protection Stick SPF50 της Caudalie

Πώς χρησιμοποιείται;

Το Invisible High Protection Stick SPF50 χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στις πιο ευαίσθητες περιοχές (ντεκολτέ, ουλές, σπίλοι, χείλη) πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε τη χρήση κάθε δύο ώρες.

Η σύνθεσή του με οργανικά φίλτρα παρέχει πλήρη προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB. Χάρη στο μικρό και εύκολο στη μεταφορά μέγεθός του, την απλή του εφαρμογή με μία μόνο κίνηση, το καθιστά τον καθημερινό σας σύμμαχο για την προστασία όλης της οικογένειας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και για παιδιά από 3 ετών.

Ανθεκτικό στο νερό, με αόρατη υφή που δεν κολλάει και δεν περιέχει άρωμα. Εμπλουτισμένο με έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και βιολογικό έλαιο μπουρίτι, που θρέφουν και ενυδατώνουν, είναι κατάλληλο για τις πιο ευαίσθητες περιοχές και προστατεύει τα χείλη, το πρόσωπο, το ντεκολτέ, τους σπίλους και τα τατουάζ.

Πλήρης αντηλιακή προστασία με το Very High Protection Sun Water SPF50+

Γνώρισε το νέο Invisible High Protection Stick SPF50 της Caudalie

Πώς χρησιμοποιείται;

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση για να αναμειχθούν οι δύο φάσεις και να ενωθούν τα αντηλιακά φίλτρα. Εφαρμόστε γενναιόδωρα πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Ανανεώνετε κάθε δύο ώρες.

Η διφασική σύνθεσή του προστατεύει αποτελεσματικά το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά από τις ακτίνες UVA/UVB, ενώ παράλληλα παρέχει αντιοξειδωτική δράση στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Δερματολογικά ελεγμένο, είναι κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω.

Η ελαφριά, αόρατη υφή του απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, τυλίγοντας την επιδερμίδα και τα μαλλιά με ένα απαλό άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, γάλα καρύδας και λευκό γιασεμί.

Η συσκευασία του είναι 100% ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη.

Η δράση 100% Plastic Collect

Το 2020 η Mathilde και ο Bertrand Thomas ξεκίνησαν τη δράση 100% Plastic Collect σε συνεργασία με τον Tristan Lecomte, ιδρυτή του PUR Projet. Με έδρα το Μπαλί και την Ταϊλάνδη, δύο χώρες που πλήττονται σε μεγάλο βαθμό από τη θαλάσσια ρύπανση, αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να αποσυμφορήσει τους ωκεανούς από τα πλαστικά απόβλητα για να τα μετατρέψει σε πόρους.

Το πρόγραμμα 100% Plastic Collect υλοποιείται από την εταιρεία Second Life, που ιδρύθηκε από τον Tristan Lecomte. Είναι το πρώτο πρόγραμμα παγκοσμίως που έχει πιστοποίηση από τον οργανισμό Control Union, ακολουθώντας το πρότυπο Plastic Reduction Standard του οργανισμού Verra. Με τη δράση αυτή η Caudalie συλλέγει και ανακυκλώνει το ισοδύναμο της ετήσιας χρήσης της σε πλαστικό. Από την έναρξη του προγράμματος 2.225 τόνοι πλαστικού έχουν απομακρυνθεί από τους ωκεανούς, τα ποτάμια και τις παραλίες*. Δίνοντας μια δεύτερη ζωή σε αυτά τα απόβλητα, η Caudalie ενισχύει τη δέσμευσή της για τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος.

Πώς;

Το πλαστικό συλλέγεται από τους ντόπιους στις παραλίες. Στη συνέχεια ανακυκλώνεται τοπικά σε θραύσματα για να επαναχρησιμοποιηθεί. Το πρόγραμμα προσφέρει έτσι μια δεύτερη ζωή στα απόβλητα.

*Πηγή: PUR Projet, 2023