Αυτό είναι το σημάδι που αναζητούσες για να ενσωματώσεις στη ρουτίνα περιποίησης σου ένα θρεπτικό έλαιο καθαρισμού προσώπου που απαλλάσσει την επιδερμίδα από επίμονες, αδιάβροχες φόρμουλες και υπολείμματα προϊόντων που φράζουν τους πόρους.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του διπλού καθαρισμού, η συνήθεια του να ξεκινάς τον καθαρισμό του προσώπου σου με ένα έλαιο που αφαιρεί τα πάντα μετατράπηκε από εξειδικευμένο κορεάτικο βήμα ομορφιάς σε mainstream πρακτική με πολλά οφέλη για την επιδερμίδα. Μάλιστα, τα περισσότερα έλαια καθαρισμού περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά, έχουν υπέροχο άρωμα και αφήνουν την επιδερμίδα μοναδικά απαλή.

Πώς χρησιμοποιείς ένα έλαιο καθαρισμού

Ξεκινάς τον καθαρισμό κάνοντας μασάζ με το έλαιο της επιλογής σου σε στεγνή επιδερμίδα. Έπειτα το απομακρύνεις με λίγο βαμβάκι ή χλιαρό νερό και συνεχίζεις με το καθαριστικό προσώπου που χρειάζεται ξέβγαλμα, ώστε να εξασφαλίσεις 100% καθαρή επιδερμίδα απαλλαγμένη από ρύπους, βρωμιά και υπολείμματα μακιγιάζ ή/και άλλων προϊόντων. Και ναι, ένα έλαιο καθαρισμού προσώπου μπορεί να ταιριάξει σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Tip: Συνδυάζοντας το έλαιο καθαρισμού με μασάζ θα διαπιστώσεις πως είναι «βάλσαμο» τόσο για την επιδερμίδα όσο και για την ψυχή σου στο τέλος μίας δύσκολης και κουραστικής μέρας. Αφιέρωσε λίγα λεπτά σε αυτό και απόλαυσέ το.

Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε έλαια καθαρισμού ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Στη συνέχεια σου προτείνουμε 8 αγαπημένα μας για να διαλέξεις.