Βρίσκεσαι στη Μεσσηνία, στην πηγή του ελαιολάδου, εκεί όπου βασιλεύει η κορωνέικη ελιά, στον τόπο όπου το λάδι είναι 3.500 χρόνια τώρα βασικό προϊόν. Άρπαξε την ευκαιρία και προγραµµάτισε ένα διαφορετικό ταξίδι, γεµάτο αρώµατα και γεύσεις.  Η γευσιγνωσία ελαιόλαδου στη Μεσσηνία είναι εµπειρία ζωής. Θα περπατήσεις σε απέραντους ελαιώνες, στα µονοπάτια του ελαιολάδου, απολαµβάνοντας το γνήσιο τοπίο της Πελοποννήσου. Θα µάθεις τα πάντα για την ξεχωριστή κορωνέικη ελιά.

γευσιγνωσία ελαιόλαδου

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της, πως συλλέγονται οι καρποί, γιατί η γεύση της είναι εξαιρετική, πώς δουλεύει το ελαιοτριβείο. Αν έχεις µαζί σου παιδιά και θέλεις να έρθουν σε επαφή µε τον τόπο και την παράδοση, είναι βέβαιο πως θα απολαύσουν την κάθε στιγµή αυτού του ταξιδιού.

Διάβασε ακόμα: Food Tour στην Kαλαμάτα

γευσιγνωσία ελαιόλαδου

Στη γευσιγνωσία ελαιολάδου στη Μεσσηνία, ειδικοί θα αναλάβουν να σου εξηγήσουν πώς θα δοκιµάσεις το κορωνέικο ελαιόλαδο, αποκαλύπτοντάς σου µυστικά για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, τα αρώµατα και το χρώµα του. Το κορωνέικο ελαιόλαδο θα ντύσει µε την φρουτώδη, φρέσκια γεύση του τις παραδοσιακές νοστιµιές που θα δοκιµάσεις, µε βάση την ελιά και το λάδι. Αποχωρώντας θα ξέρεις πλέον γιατί η κορωνέικη ελιά χαρακτηρίζεται «βασίλισσα».