Μια αναπάντεχη αλλά άκρως γοητευτική και αποτελεσματική συνάντηση ήρθε να μας εκπλήσσει! Πρόκειται για έναν ακαταμάχητο συνδυασμό για την επιδερμίδα σου. Μία διαφορετική skincare line από τα Eleusis Cosmetics, εξελιγμένη και προσαρμοσμένη στο σύγχρονο urban lifestyle.

Η πολυφημισμένη κορεάτικη φιλοσοφία του skincare και η αρχαία ελληνική παράδοση στα θεραπευτικά φυτά και βότανα συναντώνται στην νέα σειρά των Eleusis Cosmetics. H πρωτοπορία και η τεχνολογία της Κορέας από τη μία και η δύναμη της πλούσιας ελληνικής φύσης από την άλλη, αποδίδουν σε συνδυασμό ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που τα Eleusis Cosmetics αναγνώρισαν σύντομα και κατάφεραν να μας παρουσιάσουν μια εκπληκτική skincare σειρά για να είναι το δέρμα σου στα καλύτερα του.

Η απάντηση σε κάθε ερώτηση, η λύση σε κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας: 3 Face & Neck Serums που περιέχουν Μαστίχα Χίου και Χαρούπι σε συνδυασμό με Υαλουρονικό οξύ Χαμηλού, Μεσαίου και Υψηλού Μοριακού Βάρους και ΠολυΠεπτίδια.

Δες πώς θα συνδυάσεις τα ελληνικά superfoods με το κορεάτικο skincare

Face & Neck Serum #504: Περιέχει Υαλουρονικά Οξέα και Χαρούπι και είναι κατάλληλο για ενυδάτωση και προστασία από ακτινοβολίες Blue Light, Infrared, 5G.

Δες πώς θα συνδυάσεις τα ελληνικά superfoods με το κορεάτικο skincare

Face & Neck Serum #505: Περιέχει Υαλουρονικά Οξέα και Μαστίχα Χίου και είναι κατάλληλο για ενυδάτωση και αντιγήρανση.

Δες πώς θα συνδυάσεις τα ελληνικά superfoods με το κορεάτικο skincare

Face & Neck Serum: #506: Περιέχει Υαλουρονικά Οξέα, Μαστίχα Χίου και περιέχει Πολυπεπτίδια για ενυδάτωση, αντιγήρανση και σύσφιγξη.

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα της Eleusis Cosmetics εδώ!