Το σπρέι μαξιλαριού (pillow mist) μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να σε βάλει στο μονοπάτι της χαλάρωσης, πριν τον ύπνο. Ναι, τα περισσότερα αναζωογονητικά μείγματα χρειάζονται συγκεκριμένα αρώματα για να χαλαρώσουν το μυαλό και να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, οπότε είναι ιδανικά για την ώρα του ύπνου. Όμως εμείς, αναζητάμε μία στιγμή παύσης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας – ειδικά κατά τη διάρκεια μιας έντονης, εργάσιμης ημέρας. Και το σπρέι μαξιλαριού προσφέρεται για να σου χαρίσει μικρές οσφρητικές εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένεις.

Παρακάτω, θα βρεις όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις το pillow mist σου και να δημιουργήσεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας.

1. Στο ντους

Κάνε ένα γρήγορο ψέκασμα στο ντους και ο ατμός θα διατηρήσει τα έλαια στον αέρα, τυλίγοντάς σε με τις μυρωδιές τους και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Είναι παρόμοιο με το να ρίχνεις αιθέρια έλαια στην μπανιέρα σου ή να κρεμάς ένα κλωνάρι ευκαλύπτου στο ντους σου. Αλλά ένα ψέκασμα, είναι απλά ένα ψέκασμα.

2. Στον διαλογισμό

Για να κάνεις την πρακτική του διαλογισμού σου ακόμα πιο γαλήνια, ψέκασε τον αέρα της γωνιάς σου με το pillow mist σου, λίγο πριν καθίσεις και κλείσεις τα μάτια σου. Το άρωμα θα σε φέρει στην παρούσα στιγμή και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις πιο εύκολα. Θα διαπιστώσεις πως θα εστιάσεις πολύ πιο εύκολα στην αναπνοή σου.

Περιηγήσου στους διαφορετικούς διαλογισμούς που σου προτείνουμε:

Ένας διαλογισμός αγάπης προς τον εαυτό σου
Διαλογισμός του τσαγιού: Δοκίμασέ τον!
Ένας εύκολος διαλογισμός: Το λουλούδι που αναπνέει

3. Στην ανανέωση των ρούχων

Τα υφάσματα κρατούν το άρωμα – γι’ αυτό οι ειδικοί στα αρώματα συνιστούν να ψεκάζεις τα ρούχα σου (όχι το δέρμα σου) για μεγαλύτερη διάρκεια. Αν και το pillow mist δεν προορίζεται για χρήση στο σώμα, μπορεί εύκολα να φρεσκάρει τα παλιά ρούχα που παραμένουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου. Επιπλέον, αντί να βάλεις ένα αρωματικό φακελάκι στην ντουλάπα σου, μπορείς κάθε τόσο να ψεκάζεις τα ρούχα σου με το pillow mist που έφτιαξες.

4. Στις κουρτίνες σου

Ένα αρωματικό σπρέι μπορεί να ανανεώσει αμέσως την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου, αλλά αν θέλεις να βοηθήσεις το άρωμα να παραμείνει λίγο περισσότερο, ψέκασε τις κουρτίνες σου. Επιπλέον, έχοντας ανοιχτά τα παράθυρα, θα απολαμβάνεις μια αναζωογονητική αρωματική εμπειρία, κάθε φορά που ο αέρας αγγίζει τις κουρτίνες.

5. Στις φρέσκες πετσέτες σου

Επίσης, μπορείς να ψεκάσεις και τις πετσέτες του μπάνιου σου για να τυλιχθείς κυριολεκτικά με τη «θαλπωρή» του χαμομηλιού, της λεβάντας κ.λπ. Σίγουρα ένα ντους στο τέλος της ημέρας θα σε βοηθήσει να γειωθείς μετά από μια κουραστική μέρα και ένα ποιοτικό pillow mist μπορεί να αναβαθμίσει περαιτέρω την εμπειρία σου.

Τo pillow mist σου μπορεί να έχει μία θέση και έξω από το υπνοδωμάτιό σου, γι’αυτό μην διστάσεις να το χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά και να ανανέωσεις την καθημερινότητά σου.