Η Aveda, η μάρκα περιποίησης μαλλιών υψηλής απόδοσης με αποστολή να φροντίζει τον κόσμο, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την αποκλειστική, limited-edition συλλογή της σε συνεργασία με την καταξιωμένη Ολλανδή σχεδιάστρια μόδας υψηλής ραπτικής Iris van Herpen για την εορταστική περίοδο του 2023 – η πρώτη συνεργασία της van Herpen στον κλάδο της ομορφιάς. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη οπτική της με την αφοσίωση της Aveda στη βιωσιμότητα, η νέα capsule συλλογή η οποία περιλαμβάνει limited-edition αξεσουάρ για τα μαλλιά και κυκλοφορεί σε κομψά σετ δώρου, επικεντρώνεται στην υψηλή αισθητική και την τεχνολογία, που γίνονται «ένα» με τη φύση. 

«Αυτή η συλλογή αποτυπώνει ένα πρωτοποριακό όραμα για τις γιορτές και ενσαρκώνει την απαράμιλλη και δίχως όρια ομορφιά της φύσης», δήλωσε η Iris van Herpen. «Έμπνευση αυτής της συλλογής αποτέλεσαν οι σχέσεις ανάμεσα στους ζωντανούς οργανισμούς και το φυσικό τους περιβάλλον σε όλες τις διαστάσεις και διαφοροποιήσεις – ένας διαρκής διάλογος ανάμεσα στη φύση και εμάς τους ίδιους». 

Οι δημιουργίες υψηλής ραπτικής της van Herpen πρωταγωνιστούν συχνά στο κόκκινο χαλί, σε ταινίες που γνωρίζουν παγκόσμια απήχηση και σε πασαρέλες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει ντύσει με δικά της κομμάτια μοντέλα που συμμετείχαν σε hair shows τα οποία πραγματοποιήθηκαν με την υπογραφή της Senior Vice President of Global Professional Artistry της Aveda, Antoinette Beenders. Η μακροχρόνια συνεργασία των δύο γυναικών οδήγησε σε μια γνήσια και αυθεντική φιλία ανάμεσα τους, η οποία εξελίχθηκε και επισφραγίστηκε με τη δημιουργία αυτής της εορταστικής συλλογής, που έχει στον πυρήνα της τη δεξιοτεχνία και την καλλιτεχνία.  

Η limited-edition σειρά

Η εορταστική συλλογή Aveda x Iris van Herpen αποτελείται από πολυτελή, limited-edition αξεσουάρ: ένα σετ με hair pins για τα μαλλιά και ένα νεσεσέρ καλλυντικών. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από μια υπέροχη συσκευασία δώρου, είναι εμπνευσμένα από την Iris van Herpen και έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα.  

Δες τη νέα γιορτινή limited-edition συλλογή της Aveda

Η έμπνευση για το Henosis Hair Pin Set ενσαρκώνει την ελληνική έννοια της ενότητας και το Syntopia Cosmetic Pouch είναι εμπνευσμένο από ένα περιβάλλον όπου διαφορετικά είδη συμβιώνουν μαζί, ενώ τα κουτιά δώρου αποτυπώνουν την έμπνευση από τη φύση.  

Δες τη νέα γιορτινή limited-edition συλλογή της Aveda

Με σεβασμό στις αξίες της εταιρίας για τη βιωσιμότητα, τα hair pins δημιουργήθηκαν από ανακυκλώσιμο ορείχαλκο σε χρυσό τόνο και το νεσεσέρ καλλυντικών από 65% ανακυκλωμένα υλικά. Τα special-edition κουτιά δώρου, οι θήκες καθώς και άλλα στοιχεία που διακοσμούν τις εορταστικές συσκευασίες είναι από FSC πιστοποιημένο ανακυκλώσιμο χαρτί. Τα πολυτελή αλλά με γνώμονα τη βιωσιμότητα κουτιά καταργούν το χαρτί περιτυλίγματος. Εκτός από τη χρήση τους ως εορταστική συσκευασία δώρου, τα κουτιά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να τοποθετηθούν στο χώρο ως μικρά έργα τέχνης. Κάθε κομμάτι από τις συσκευασίες δώρου της limited-edition εορταστικής συλλογής είναι επίσης ανακυκλώσιμο. 

Δες τη νέα γιορτινή limited-edition συλλογή της Aveda

Η limited-edition Aveda x Iris van Herpen συλλογή είναι διαθέσιμη σε συνεργαζόμενα κομμωτήρια και στα εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής πώλησης και στο aveda.gr