Δύο νέα πάρκα αποκλειστικά για σκύλους βρίσκονται στην περιοχή του Προμπονά και στην πλατεία Οβρένοβιτς, στο Νέο Κόσμο. Τα πάρκα αναψυχής σκύλων είναι ειδικά σχεδιασμένα με απόλυτη ασφάλεια για την καθημερινή βόλτα του σκύλου σας, οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα. Στον Προμπονά το πάρκο ξεπερνά το ένα στρέμμα και στο Νέο Κόσμο τα 700 τ.μ.

Tatiana Rodriguez / Unsplash

Όπως αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων, τα πάρκα προσφέρονται για κοινωνικοποίηση, παιχνίδι, εκγύμναση και εκπαίδευση σκύλων, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ενός πρότυπου δημόσιου πάρκου. Είναι περιφραγμένα με διπλές ανθεκτικές πόρτες και ενδιάμεσο χώρο υποδοχής για τη μέγιστη ασφάλεια των σκυλιών. Ιδανικά τόσο για του μεγαλόσωμους όσο και για τους μικρόσωμους τετράποδους φίλους μας.

Mathew Smith / Unsplash

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης: όργανα εκγύμνασης, εμπόδια, ράμπα ανάβασης, «πασαρέλα» με ανάβαση και κατάβασηποτίστρες για παροχή πόσιμου νερού στα σκυλάκια και φυσικά παγκάκια για τους ανθρώπους που τα συνοδεύουν. Τις νυχτερινές ώρες μάλιστα υπάρχει έντονος φωτισμός για την διευκόλυνση των επισκεπτών.

Πηγή: Diakopes.gr