Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την Boussias. Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς. Συνολικά, διακρίθηκαν 39 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Μαρία Νικόλτσιου, παρουσιάστρια της βραδιάς

Η βραδιά φυσικά κορυφώθηκε με την απονομή των κορυφαίων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου αναδείχθηκαν το Swan Beauty & Spa ως Aesthetic Center of the Year, η Juliette Armand αναδείχθηκε Aesthetic Brand of The Year και η Chrysallis Proderma αναδείχθηκε Aesthetic Company of The Year. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Νικόλτσιου. Χορηγός στη τελετή απονομής των Aesthetic Awards 22 ήταν η Juliette Armand.

Νίκος Κογιουμτσής, Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των: Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Καλλυντικών Αισθητικής (ΠΣΑΜΚΑ), Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος (ΟΣΕΔΑΕ) και Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων (ΠΣΒΑΚ).

Χορηγοί επικοινωνίας των Aesthetic Awards 2022 ήταν οι: www.faysbook.gr, το Fashion Daily και το περιοδικό Love Yourself.