Όπου «όνειρο» σκέφτομαι εύκολο ξεμπέρδεμα, χωρίς φριζάρισμα, θρέψη, προστασία, απαλότητα. To όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χάρη σε ένα (σε ένα!) προϊόν μαλλιών: το πολυλειτουργικό leave-in conditioner.

Τι είναι το leave-in conditioner

Τυπικά, τo leave-in conditioner είναι conditioner (μαλακτικό) που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και εφαρμόζεται μετά από το λούσιμο των μαλλιών, όταν εκείνα είναι ακόμα βρεγμένα. Άτυπα, είναι ένα μικρό «θαύμα» κλεισμένο σε μπουκάλι το οποίο, ανάλογα με τη σύστασή του, έχει στοχευμένα οφέλη και προστατεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το leave-in conditioner

Εφάρμοζεις μία μικρή ποσότητα μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά, και τα χτενίζεις μαλακά, ξεκινώντας από τις άκρες προς τις ρίζες. Συνήθως διατίθεται σε μπουκάλι ψεκασμού που καθιστά τη χρήση του ακόμα πιο εύκολη.

Tip: Αν χρησιμοποιήσεις μία ιδιαίτερα πλούσια σύνθεση μπορεί να «βαρύνει» τα μαλλιά, ενώ αν είναι αρκετά ελαφριά τότε είναι πιθανό να μην παρατηρήσεις καμία διαφορά. Το άρωμα και η υφή μπαίνουν, επίσης, στο «παιχνίδι», αλλά αν κάνεις την έρευνά σου είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που θα σου ζητούσαν και τα μαλλιά σου αν είχαν φωνή.